DİYARBAKIR / SİLVAN - Boyunlu İmam Hatip Ortaokulu

Boyunlu İmam Hatip Ortaokulu

BOYUNLU MAH. BOYUNLU KÜME EVLERİ NO 7 SİLVAN / DİYARBAKIR
Vizyon
Boyunlu İmam Hatip Ortaokulu´nu saygın, güvenilir ve etkin bir okul haline getirmek.
Misyon
"Bireysel eğitim ve öğretim ilkelerini temel alan, kendini tanıyan ve yeniliklere açık olan, gelişen bireyler yetiştiren bir eğitim ve bilim merkezi olmak"
Öğretim Şekli :Normal Öğretim(Tekli)
Saatler
Pazartesi günleri 8:30´da ders başlangıcı 16:30 ders bitişidir, geri kalan günlerde 08:30´da ders başlangıcı, 15:40´ta ders bitişidir.
Ulaşım
Öğretmenlerin okula ulaşımı özel servisle sağlanmaktadır. Taşımalı öğrenciler için de Milli Eğitim Müdürlüğü´nün sağladığı servisler hizmet vermektedir.
Öğretmen servisi tel:5536428185 (MEHMET SİMPİL)
Yerleşim Yeri
Boyunlu Köyü Silvan merkeze 13 km, Diyarbakır merkeze de yaklaşık 96 km uzaklıktadır. Köyde 160 hane bulunmaktadır.
Silvan merkeze 13 km. Diyarbakır merkeze yaklaşık 96 km. uzaklıktadır.
Diğer Hususlar
Okulumuza "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi" kapsamı ve "Sıfır Atık Projesi" kapsamında "Geri Dönüşüm Kütüphanesi" kurulmuştur.